Vi rekryterar Beredare/Kalkylator

Vi söker en beredare/kalkylator till Oxelösund

Larsson & Kjellberg är en modern svets- och maskinverkstad som tillverkar och levererar svetsade och bearbetade konstruktioner och detaljer från 1 kg till 100 ton. Vår framtid började redan 1880 och är än idag ett familjeägt företag med fokus på helhetslösningar, kvalitet och nytänk. Vi har kapacitet för de riktigt stora jobben och söker nu en beredare/kalkylator som vill vara med och driva vår utveckling och utvecklas inom produktion.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom tillverkande industri. Gärna praktisk erfarenhet. I rollen som beredare ska du kunna öppna och läsa CAD-ritningar, göra kalkyler avseende tid och materialåtgång för svets- och maskinarbeten samt ta in priser på material. Du kommer arbeta i företagets affärssystem Monitor, så tidigare erfarenhet av systemet är ett plus. Din huvuduppgift är att ta fram underlag till offerter samt upprätta beredningar för produktionen. Hantera inköp av material och legoarbeten, ha kundkontakt samt ansvara för projekt med uppföljning. Du kommer även ha kontakt med kunder i större projekt.

Kunskapskrav

• Datakunskap
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet från kalkylering och ritningsläsning
• Verkstadserfarenhet Erfarenhet av beredning samt systemerfarenhet från Monitor är meriterande.

Vi värdesätter

Vi söker dig som är nyfiken på uppbyggnad och funktion. En problemlösare med förmåga att analysera. Kan koncentrera dig på uppgiften och följer direktiv och regler. Har hög servicekänsla och förmåga att möta kunden och dennes krav. Vi värdesätter att du är ansvarstagande, analytisk, söker fakta och uppmärksam på detaljer. Vi söker dig som lockas av möjligheter att påverka ditt eget arbete och möjligheten att utvecklas i jobbet.

Ta nästa steg och ansök!

Sista ansökningsdag: 2020-03-27 
Upplysningar: Camilla Carlsson, 0155-20 10 00. 
Skicka din ansökan till: camilla@blommenhofutbildning.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Blommenhof Utbildning. Läs mer om tjänsten på blommenhofutbildning.se/rekrytering