Har du ett behov att hitta en leverantör för dina STÖRSTA bearbetade detaljer?

Larsson & Kjellberg står redo med sitt kunnande för att hjälpa dig med dina största detaljer i vår största maskin; Soraluce FR-12000! Maskinen klarar alla förekommande material, så som slitstål, verktygsstål, rostfritt, aluminium och superlegeringar mm

Arbetsyta Längd 12,0 m Höjd 3,6 m, Vi har kapacitet att lyfta upptill 100 ton.

Hör av dig för mer information eller be om en offert; rfq@larssonkjellberg.se

 

LARSSON & KJELLBERG VÄXER

Larsson & Kjellberg växer och ökar upp bemanningen i produktionen. Vill du bli en av oss och arbeta med stort och tungt?
Besök www.larssonkjellberg.se under lediga jobb finns alla lediga tjänster.

Order på spillkolslåda

Larsson & Kjellberg har fått förtroendet att tillverka en spillkolslåda till en storkund. Vi är stolta över att i över 90 år samarbetat med kunden. Här ser vi en komponent till spillkolslådan i vår senaste investering i maskinverkstaden, MTE 42KT bäddfräs som installerades 2019. I vår stora och breda maskinpark kan vi med hög precision bearbeta mycket stora ämnen. L & K bäst på stort och tungt.

Telefoni

Vi kommer att byta telefonoperatör idag 2021-01-15, vi beklagar eventuella störningar som bytet kan medföra. Vid eventuella störningar nås vi alltid via mail info@larssonkjellberg.se eller förnamn @larssonkjellberg.se

Bästa tillväxt i Sörmland 2020

AB Larsson & Kjellberg har som ett av elva företag bidragit till ”Bästa tillväxt i Sörmland 2020” och med detta landat att Oxelösund tagit 1:a platsen i kreditupplysningsföretaget SYNAS´s årliga bedömning.

https://upplysningar.syna.se/nyheter/nyhet/oxelosund-vinner-utmarkelsen-basta-tillvaxt-i-sodermanlands-lan

Det är såklart otroligt glädjande och något vi ska vara mycket stolta över. Ett fantastiskt kvitto på vårt hårda arbete under året och det kommer att ta med oss in i 2021 med full energi och fortsatt fokus.

Vi vill rikta ett stort tack till alla hjältar på Larsson & Kjellberg och önska alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Ta hand om varandra och var försiktiga.

Ny VD För AB Larsson & Kjellberg

Mattias Skeppstedt tillträder som ny verkställande direktör för AB Larsson & Kjellberg den 1:a november 2020. Lars Erlandsson, nuvarande verkställande direktör och ägare kommer övergå till en mer övergripande roll i koncernen för att arbeta med långsiktiga utvecklingsprojekt för koncernens olika bolag.

Mattias Skeppstedt har en bred internationell erfarenhet inom processindustri och tillverkande industri och innehaft ledande befattningar inom produktion, marknad och försäljning samt företagsledning. Mattias Skeppstedt är 45 år, boende i Nyköpings kommun och har en akademisk examen inom företagsekonomi.

Nu är vi tillbaka

Nu är vi tillbaka i fullstyrka efter en välförtjänt sommarledighet.

Vi står redo att ta emot alla stora och tunga projekt.

Öppettider 2020

Vi på Larsson & Kjellberg har följande öppettider.

Måndag - Onsdag 0700 - 1600
Torsdag         0700 - 1520
Fredagar Stängt gäller TOM V28
Semesterstängt V29 - V30

Vi finns tillgängliga via telefon Henrik 0155-292995 el Rickard 0155-292997
För att begränsa smittspridningen tar vi inte emot obokade besök.

Vi önskar alla en Trevlig sommar.

 

FÖREBYGGANDE AV CORONA-VIRUSSPRIDNING

Vi på Larsson & Kjellberg har infört åtgärder för att förhindra smittspridning.

  • Vi tar bara emot bokade besök. Ring till oss innan och boka ditt besök.
  • Vi håller kontakt med kunder och leverantörer via telefon och mail.
  • Förstärkta städ och hygienrutiner.
  • Öppet hus flyttas fram.
  • Vi följer läget dagligen och informerar när det behövs.

Vi rekryterar Beredare/Kalkylator

Vi söker en beredare/kalkylator till Oxelösund

Larsson & Kjellberg är en modern svets- och maskinverkstad som tillverkar och levererar svetsade och bearbetade konstruktioner och detaljer från 1 kg till 100 ton. Vår framtid började redan 1880 och är än idag ett familjeägt företag med fokus på helhetslösningar, kvalitet och nytänk. Vi har kapacitet för de riktigt stora jobben och söker nu en beredare/kalkylator som vill vara med och driva vår utveckling och utvecklas inom produktion.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom tillverkande industri. Gärna praktisk erfarenhet. I rollen som beredare ska du kunna öppna och läsa CAD-ritningar, göra kalkyler avseende tid och materialåtgång för svets- och maskinarbeten samt ta in priser på material. Du kommer arbeta i företagets affärssystem Monitor, så tidigare erfarenhet av systemet är ett plus. Din huvuduppgift är att ta fram underlag till offerter samt upprätta beredningar för produktionen. Hantera inköp av material och legoarbeten, ha kundkontakt samt ansvara för projekt med uppföljning. Du kommer även ha kontakt med kunder i större projekt.

Kunskapskrav

• Datakunskap
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet från kalkylering och ritningsläsning
• Verkstadserfarenhet Erfarenhet av beredning samt systemerfarenhet från Monitor är meriterande.

Vi värdesätter

Vi söker dig som är nyfiken på uppbyggnad och funktion. En problemlösare med förmåga att analysera. Kan koncentrera dig på uppgiften och följer direktiv och regler. Har hög servicekänsla och förmåga att möta kunden och dennes krav. Vi värdesätter att du är ansvarstagande, analytisk, söker fakta och uppmärksam på detaljer. Vi söker dig som lockas av möjligheter att påverka ditt eget arbete och möjligheten att utvecklas i jobbet.

Ta nästa steg och ansök!

Sista ansökningsdag: 2020-03-27 
Upplysningar: Camilla Carlsson, 0155-20 10 00. 
Skicka din ansökan till: camilla@blommenhofutbildning.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Blommenhof Utbildning. Läs mer om tjänsten på blommenhofutbildning.se/rekrytering